Bet365 registracija

Bet365 registracija

Registracija na spletni stavnici Bet365

Bet365 je stavna hiša, ki ponuja najširši izbor stavnih opcij številnih športnih dejavnosti. Osebje, ki je zaposleno v tej stavnici, je na voljo 24 ur na dan ter 7 dni v tednu, in sicer preko spletnega pogovora v živo, preko elektronske pošte in preko telefona. Zato je tudi Bet365 registracija na razpolago vse dni v tednu ves čas.

Bet365 registracija predstavlja za tistega, ki stavi, prvi korak do vstopa v največjo zaupanja vredno stavnico, torej v stavnico Bet365. V nadaljevanju si torej poglejmo, kako poteka Bet365 registracija. Za začetek moramo seveda obiskati spletno stran Bet365. Pojavilo se bo novo okno in tedaj moramo klikniti na registracijsko povezavo. Nato sledi vnašanje naših podatkov v t. i. obrazec za registracijo, ki je povsem enostaven za izpolnjevanje. Na začetku obrazca je opozorilo, da moramo polja, ki so označena z rdečo zvezdico obvezno izpolniti. Na obrazcu Bet365 registracija je najprej treba izpolniti polje, v katero vtipkamo prebivališče. V naslednjem razdelku bet365 registracija vnesemo v polje naš naziv, v smislu gospa, gospod … Obvezno polje, ki ga moramo v tem razdelku izpolniti, je tudi polje, kamor vtipkamo naš priimek ter datum in letnico rojstva. V naslednjem razdelku Bet365 registracija je potrebno vtipkati naš naslov ter številko pošte. Sledi razdelek, kamor vnesemo naš e-mail naslov, ki ga moramo vnesti dvakrat, ker ga s tem potrjujemo, da je pravi. Sledi vnos telefonske številke, na katero smo dosegljivi. V zadnjem razdelku, ki je obvezen za izpolnjevanje, vnesemo še naše uporabniško ime, geslo, potrditev gesla, štirimestno zaščitno kodo, ki jo prav tako potrdimo s ponovnim vnosom.

Stavi na Bet365

Prijava, vplačilo

Torej prvi korak k Bet365 registracija je uspešno opravljen. V tem času bomo na času bomo na naš e-mail prejeli pošto, v kateri bomo morali potrditi našo Bet365 registracijo in takoj za tem se bomo lahko brez težav prijavili v naš račun. Preprosto, kajneda?

Ko se bomo torej prijavili v naš račun s pomočjo Bet365 registracije, se nam bo zgoraj v desnem kotu pojavil napis 'deposit'. Naša naloga je, da kliknemo to besedo in v novem oknu bomo že lahko izbrali način plačila. Sledi vnos potrebnih informacij o naši kreditni kartici, in sicer številka naše kartice, ime imetnika kartice, datum izdaje ter datum izteka veljavnosti in varnostna številka. Pri tem nam ni potrebno skrbeti, da bi prišlo do kake zlorabe informacij, ki smo jih posredovali, saj je Bet365 registracija zelo zaščitena spletna stran, saj uporablja certifikat SSL, ki ga uporabljajo tudi največje svetovne banke.

Po vnosu vseh potrebnih podatkov na Bet365 registracija moramo vnesti še znesek, ki ga želimo nakazati na naš račun, nato pa vpišemo še naše Bet365 registracija geslo, s katerim se prijavimo v račun. Ko bomo kliknili na razdelek 'make a deposit', bo naše nakazilo sprovedeno. Svojo prvo stavo bomo lahko sklenili že nekaj sekund za tem dogodkom, ker bo takrat nakazan denar že na našem računu.

Pri Bet365 registracija je možno nakazilo tudi preko t. i. Skrilla. Pri prijavi v naš račun Bet365 kliknemo na desni zgornji gumb in se tam odločimo za možnost nakazila preko Skrilla. Nato vnesemo željeni znesek, ki ga želimo nakazati na račun ter vnesemo še svoje Bet365 geslo za potrditev storjenega dejanja.

Na Bet365 registracija je nakazilo možno tudi z bančnim transferjem. Postopek je isti kot pri prejšnjih variantah. Edino kar je, je to, da moramo natančno slediti navodilom.

Zaključek

In že smo pri naslednjem koraku. Sedaj lahko mirno sklenemo svojo prvo stavo na Bet365 registracija. Pri tem koraku je dobro vedeti še to, da si lahko pridobimo tudi bonus, pri čemer moramo natančno slediti določenemu postopku. Po opravljenem nakazilu moramo namreč v zgornjem desnem kotu osnovne strani klikniti na 'Services-> Members . Pojavi se novo okno, v katerem kliknemo 'Offers', zatem pa kliknemo na 'Enter Offer Code'.

Vnesemo še kodo, ki smo jo prejeli na naš spletni naslov, potem ko smo opravili bet365 registracija. Po vnosu kode se bo bonus prenesel na stanje našega računa.