Bet365 dostop

Bet365 dostop

Dostop in prijava na Bet365

Priljubljena športna stavnica Bet365 z več kot 10 milijoni uporabnikov po celem svetu in tudi pri nas je več kot le dobra izbira. Ostale športna stavnice imajo svoje prednosti, vendar boste težko našli mesto, ki je zanesljivo, enostavno za uporabo in ima kakovostno ponudbo športnih dogodkov. Ne glede na to, ali stavite velike vsote oziroma le drobiž na tekmo ali dve, ni razloga, da ne bi imeli računa na Bet365. Dostop do Bet365 je sila enostaven.

Četudi je bila v Sloveniji nedavno nazaj ta spletna stavnica blokirana, je dostop do Bet365 vseeno možen, npr. preko sportni-portal.com. Dostop do Bet365 na tej spletni strani je več kot preprost. S klikom na spodnji link se vam bo odprlo novo okno, kjer je Bet365 dostop možen!

Stavi na Bet365

Dostop do Bet365 je torej vseeno mogoč in ne bo vam žal. Ko boste vstopili na Bet365, se vaša pustolovščina lahko začne, naši strani pa se lahko zahvalite za dostop do Bet365.

Povezava na stave365.com vas je torej pripeljala na Bet365. In kaj sedaj? Za začetek se moramo torej prijaviti. Bet365 dostop nas je torej pripeljal do Bet365 prijava, ki pa bo mogoča, če se bomo registrirali. Na spletni strani se bo pojavilo novo okno in tedaj moramo klikniti na registracijsko povezavo. Nato sledi vnašanje naših podatkov v t. i. obrazec za registracijo, ki je povsem enostaven za izpolnjevanje. Na začetku obrazca je opozorilo, da moramo polja, ki so označena z rdečo zvezdico obvezno izpolniti. Bet365 dostop in Bet365 prijava nam torej v nadaljevanju narekujeta izpolniti polje, v katero vtipkamo prebivališče. V naslednjem razdelku po Bet365 dostop in Bet365 prijava na Bet365 registracija vnesemo v polje naš naziv. Obvezno polje, ki ga moramo v tem razdelku izpolniti, po dejanju Bet365 dostop in bet365 prijava je tudi polje, kamor vtipkamo naš priimek ter datum in letnico rojstva. V naslednjem razdelku Bet365 registracija je potrebno vtipkati naš naslov ter številko pošte. Sledi razdelek, kamor vnesemo naš e-mail naslov, ki ga moramo vnesti dvakrat, ker ga s tem potrjujemo, da je pravi. Sledi vnos telefonske številke, na katero smo dosegljivi. V zadnjem razdelku, ki je obvezen za izpolnjevanje, vnesemo še naše uporabniško ime, geslo, potrditev gesla, štirimestno zaščitno kodo, ki jo prav tako potrdimo s ponovnim vnosom.

Vplačila na stavnico

Torej prvi korak k Bet365 registracija je uspešno opravljen. Da bosta Bet365 dostop in prijava na Bet365 vedno delovala, moramo potrditi e-mail, ki ga bomo v tem času prejeli. V njem moramo potrditi našo Bet365 registracijo in takoj za tem se bomo lahko brez težav prijavili v naš račun. Preprosto, kajneda? Bet365 prijava bo tako uspela, prav tako tudi Bet365 dostop. Ko bomo torej opravljali dostop na Bet365 in Bet365 prijava v naš račun s pomočjo Bet365 registracije, se nam bo zgoraj v desnem kotu pojavil napis 'deposit'. Naša naloga je, da kliknemo to besedo in v novem oknu bomo že lahko izbrali način plačila. Sledi vnos potrebnih informacij o naši kreditni kartici, in sicer številka naše kartice, ime imetnika kartice, datum izdaje ter datum izteka veljavnosti in varnostna številka. Pri tem nam ni potrebno skrbeti, da bi prišlo do kake zlorabe informacij, ki smo jih posredovali, saj je Bet365 registracija zelo zaščitena spletna stran, saj uporablja certifikat SSL, ki ga uporabljajo tudi največje svetovne banke. Po vnosu vseh potrebnih podatkov na Bet365 registracija moramo vnesti še znesek, ki ga želimo nakazati na naš račun, nato pa vpišemo še naše Bet365 registracija geslo, da se lahko prijavimo v račun. Ko bomo kliknili na razdelek 'make a deposit', bo naše nakazilo sprovedeno. Svojo prvo stavo bomo lahko sklenili že nekaj sekund za tem dogodkom, ker bo takrat nakazan denar že na našem računu. In že smo pri naslednjem koraku.

Zaključek

Sedaj lahko mirno opravimo dostop na Bet365 ter Bet365 prijava ter sklenemo svojo prvo stavo na Bet365.